040 1878644

info@puhumulle.fi

Hei! Hienoa, että löysit sivuilleni.

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja traumapsykoterapeuttikoulutettava. Omaa alaani ovat erilaiset traumaattiset elämäntilanteet, elämänhallinta ja ihmissuhteet. Luonnollisesti aiemman työtaustani vuoksi työskentelen mielelläni myös lasten ja nuorten asioiden parissa.

Terapia-alan tutkintojen taustalla minulla on korkeakoulututkinto erityispedagogiikan puolelta. Olen pitkän linjan erkka eli työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa pienluokissa ja kohdannut laajan skaalan erilaisia lapsia ja aikuisia. Olen työskennellyt myös esimiehenä ja ollut mukana monenlaisissa kehittämistehtävissä. Tuttuja asioita minulle ovat myös nuorten kouluakäymättömyys ja erilaiset yksilölliset ratkaisut siihen liittyen. Nuoren kouluhuolet heijastuvat koko perheeseen ja haasteiden tullessa esiin koko perhe tarvitsee tukea.

Olen kiinnostunut sinusta. Haluan keskittyä kohtaamiseemme ja löytää yhdessä kanssasi reitin oikeaan suuntaan. Käytännön työtaustani ja vankka tietopohja mahdollistavat hyvän terapiasuhteen muodostumisen. Joitain asioita voi ymmärtää vain oman kokemuksen kautta.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.