040 1878644

info@puhumulle.fi

Olen pohjakoulutukseltani kasvatustieteiden maisteri ja lukenut pääaineena erityispedagogiikka. Olen pitkän linjan erkka eli työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa pienluokissa ja kohdannut laajan skaalan erilaisia lapsia ja aikuisia. Olen työskennellyt myös esimiehenä ja ollut mukana monenlaisissa kehittämistehtävissä.

Joitain vuosia sitten esimiehenä työskennellessäni mielenkiintoni heräsi aikuisten hyvinvoinnin tukemiseen. Tästä alkoivat opinnot, joiden parissa olen edelleen. Olen suorittanut Valmentamon LCF Life Coach-hyvinvointivalmentajan koulutuksen ja tällä hetkellä meneillään ovat vielä ratkaisukeskeisen lyhytterapian opinnot. Omaa alaani ovat erilaiset traumaattiset elämäntilanteet, elämänhallinta ja ihmissuhteet. Luonnollisesti taustani vuoksi työskentelen mielelläni myös lasten ja nuorten asioiden parissa.

Olen kiinnostunut sinusta. Haluan keskittyä kohtaamiseemme ja löytää yhdessä kanssasi reitin oikeaan suuntaan. Käytännön työtaustani ja vankka tietopohja mahdollistavat hyvän terapiasuhteen muodostumisen. Joitain asioita voi ymmärtää vain oman kokemuksen kautta.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.