040 1878644

info@puhumulle.fi

”Olen ollut Katin asiakkaana lähes vuoden  ja hänellä on taito ylläpitää ja viedä eteenpäin myös pidempään kestäneitä terapiasuhteita. Etäsessiomme ovat helpottaneet oloani ja silti löydämme joka kerta uutta käsiteltävää tai vanhoihin aiheisiin uuden näkökulman.”

”Katilla on taito luoda etänäkin asiakkaan ja terapeutin välille turvallinen tila, jossa voi jakaa kipeitäkin asioita ja sellaisia, joista ei ole kehdannut tai uskaltanut puhua kenellekään aiemmin. Kati kohtaa vanhat haavat lempeydellä ja auttaa hahmottamaan yhteyksiä nykyhetken ongelmiin.”

”Katilla on taito valita asiakkaalle hänelle sopivimmat menetelmät vaikeiden asioiden käsittelyyn. Terapiasta saadut välitehtävät ovat auttaneet työstämään omia ajatuksia Katin turvallisessa ohjauksessa. Tehtävistä nousseita asioita on käsitelty seuraavilla terapiakerroilla. Kati on aktiivisesti kiinnostunut asiakkaan omista tarpeista ja toiveista terapian suhteen.”

”Löysin Katin palvelut koronasyksynä Instagramin (@puhu.mulle) kautta. Häntä oli helppo lähestyä ja mahdollisuus etäterapiaan madalsi terapiaan hakeutumisen kynnystä sekä mahdollisti sen maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Etäterapia on tuntunut joustavalta ja samalla tehokkaalta tavalta käsitellä jo pidempään pinnan alla kuplineita asioita.”

”Kati ottaa pienemmätkin ongelmat vakavasti ja häneltä olen oppinut, ettei ole liian pientä syytä hakeutua terapiaan. Ei tarvitse esimerkiksi saada diagnoosia hyötyäkseen terapiasta vaan asioita on hyödyllistä käsitellä jo aikaisemmin.”

”Kati osaa terapiassa ottaa huomioon ihmisten ja ihmissuhteiden moninaisuuden ja ihmisten erilaiset toiveet ja tarpeet terapian toteuttamiselle. Kati on myös vähemmistöihin kuuluville ihmisille turvallinen valinta terapeutiksi.” (Nainen, 25 v.)

”Löysin Katin alkujaan Instagramista. Hänen siellä kirjoittamansa ajatukset ja mietelmät olivat kiinnittäneet huomioni koskettavuudellaan. Sattumalta sain huomata, että hän on myös terapeutti. Tarvitsin sillä hetkellä kipeästi terapiaa ja otin yhteyttä.

Kati on ollut lämmin ja viisas ymmärtäjäni ja tukijani. Hän on kysynyt juuri ne oikeat kysymykset, joihin vastaaminen on saanut minut itseni työskentelemään ja löytämään vastauksia ja selityksiä.

Kati on kannustava, lämmin, ymmärtävä, tarvittaessa tiukka ja erityisesti viisas. Ilman häntä en olisi elämäni tragedian jälkeen nyt tässä. Jaloillani. Uuden alussa. Kati auttoi minut upottavan, savuisen ja kylmän suon yli takaisin kovalle maalle. (Nainen, 56 v.)